Asphalt 5 HD

Asphalt 5 HD 3.3.7

Snelle, spannende 3D-racegame voor Android

VOOR

  • Mooie graphics
  • Soepele besturing
  • 'Afterburners' voor versnelling

TEGEN

  • Door bochten slippen houterig

Excellent
9

Asphalt 5 HD is een spetterende 3D racegame voor Android. Met veel pols-gedraai en duim-gedruk scheur je door de besneeuwde straten van een bergstadje.

Asphalt 5 HD biedt meerdere manieren om keihard te racen. Zo ga je op tour door de straten van L.A., Tokio en de Bahamas. Heb je zin in een wat directere confrontatie, dan ga je street races aan tegen de 'computer' of online tegen je vrienden. Asphalt 5 HD biedt niet alleen schitterende 3D-beelden, maar ook een fraaie verzameling wagens om mee te racen. Zo komen topmerken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Ducati aan bod.

De straten en achtergrond zijn gedetailleerd en de animatie van de auto's is om over naar huis te schrijven. Sturen doe je door je toestel naar links en naar rechts te draaien. Je rijtuig geeft standaard automatisch gas, maar desgewenst verander je dit in de opties: er verschijnt dan rechtsonder een gaspedaal, terwijl je links de rem vindt. Asphalt 5 HD reageert soepel op je bewegingen, maar slippen door de bochten met de rempedaal gaat wel een beetje houterig.

Zin om te racen? Met de combinatie van arcade-style street racing en puike 3D-graphics geeft Asphalt 5 HD van de gerenommeerde ontwikkelaar Gameloft je weinig reden tot klagen!

Meeste downloads Actiespellen voor Android

Meer
Asphalt 5 HD

Download

Asphalt 5 HD 3.3.7

Beoordelingen about Asphalt 5 HD